Hanna Pekkala
Hanna Pekkala
Yrittäjä, Osteopaatti

Hanna Pekkala

Olen Korjaavan Otteen yrittäjä ja teen asiakkaillemme osteopaattisia hoitoja. Olen koulutukseltani osteopaatti D.O. ja Master of Science in BA (International Marketing) sekä koulutettu hieroja ja urheiluhieroja.

Hieno ja monimutkainen ihmiskeho on minulle ikuinen ihmetyksen ja ihastuksen aihe
ja saan onnistumisen elämyksiä huomatessani asiakkaan kehon reagoivan positiivisesti hoitoon. Haluan tarjota asiakkailleni laadukasta hoitoa ammattitaitoisella ja lämpimällä otteella ja toteutan hoitosuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveitaan kuunnellen. Käsittelyn voimakkuus säädetään aina asiakkaan mukaan. Osteopatian lopputyöni tein työperäisen stressin hoidosta, ja hoidan mielelläni stressin aiheuttamia reaktioita kehossa.

Aiemmin olen työskennellyt markkinoinnin parissa mainos- ja digitoimistoissa sekä vähittäiskaupan alalla asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Terveydenhoitoala kuitenkin kutsui 37-vuotiaana vuonna 2017, jolloin aloitin kouluttautumisen hierojaksi ja osteopaatiksi. Valmistuin osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksesta keväällä 2022. Korjaava Ote on perustettu vuonna 2017 ja täysimittainen toiminta on alkanut vuonna 2018.

Tervetuloa, hymyillään kun tavataan!
Jenni Katajamaa
Jenni Katajamaa
Koulutettu hieroja

Jenni Katajamaa

Olen Oulun Aikuiskoulutuskeskuksesta valmistunut koulutettu hieroja. Olen kotoisin Pohjois-Lapista ja sieltä pikkuhiljaa siirtynyt pääkaupunkiseudulle.

Hyvinvointiasiat ovat aina kiinnostaneet minua ja olen opiskellut klassisen hieronnan lisäksi liikunta-alaa sekä ravitsemusta ja ruokavalioita.

Toivon, että pystyn tarjoamaan apua monenlaisiin tarpeisiin, oli se sitten halu rentoutua ja laskea kierroksia tai tarve ratkaista jokin kipu- tai ongelmakohta. Erityisen lähellä sydäntä on nykyajan kiireen ja stressin aiheuttamien oireiden helpottaminen.

Ihmisten yksilöllisyys tekee hieronnasta mielenkiintoista. Ihmisten kohtaaminen on minulle tärkeää ja otan hoidossani huomioon ihmisen elämän kokonaisvaltaisesti.

Olen elämänläheinen ja nauravainen ihminen ja viihdyn ihmisten seurassa.

Elämässä tärkeintä on puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää.
Minna Koivukangas
Minna Koivukangas
Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Minna Koivukangas

Olen Kuortaneen urheiluopistolta vuonna 2000 valmistunut urheiluhieroja. Toiselta ammatiltani olen liikuntaneuvoja, valmistunut vuonna 1999 Lapin urheiluopistolta.

Minulla on pitkä kokemus hierojan työstä. Hoidan kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla, aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Vahvuuteni on kehon ja mielen tuntemus.

Liikkuvana ihmisenä monet erilaiset lajit ovat tulleet tutuksi. Luonnossa liikkuminen, retkeily, juoksu ja avantouinti ovat tällä hetkellä lähellä sydäntäni.

Olen iloinen ja avoin luonne. Kohtaan asiakkaan aina lämpimästi ja aidosti.

Pidä itsestäsi huolta. Anna itsellesi hetki aikaa. Nauti hetkestä.
Satu Koivuranta
Satu Koivuranta
Koulutettu Hieroja, osteopaattiopiskelija

Satu Koivuranta

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Tampereella Carl Wilhelm Akatemiassa. Siellä innostuin todella paljon ihmiskehon anatomiasta ja halusin lähteä syventämään tietämystäni siitä. Tällä hetkellä suurin osa ajastani meneekin osteopatian opintojen parissa Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni. Työtäni hierojana ohjaa ajatus siitä, että ihminen on laaja ja moninainen kokonaisuus. Minulle on tärkeää, että asiakas tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi, jotta hoito voi olla tarpeiden mukaista.

Monipuolinen urheilu ja liikkuminen ovat kuuluneet elämääni lapsesta asti. Nuorempana olen pelannut useita vuosia salibandya. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu pääosin juoksun, pyöräilyn, vaeltamisen sekä metsästyksen parissa.

Sinä olet oman elämäsi päähenkilö, muistathan antaa aikaa itsellesi!